top of page
Search
  • Writer's pictureNina Dobša

Dotaknuti rub Azije - predgovor

Nakon nešto više od godinu dana najavljujemo naš novi projekt "Dotaknuti rub Azije". S ciljem popularizacije ovog neobičnog načina putovanja u Međimurju (među svima, ne nužno sportašima) pokušat ćemo biciklirati do Istanbula. Put će nas voditi kroz 7 zemalja (i nešto više brda i dolina) s oko 2000km udaljenosti.


Prije svega želimo zahvaliti našem glavnom sponzoru - Huni bike shopu na nesebičnoj pomoći kako bi naši bicikli bili spremni, a mi sigurni. Također hvala ostalim sponzorima; roditeljima, kumama, ujacima, tetama, bakama i djedovima, prijateljima... A najveće hvala baki Barici koja nas je nakon puno negodovanja ipak pustila na put. Bez njenog blagoslova bilo bi se uistinu teško odlučiti na ovakav pothvat.



Za razliku od prošlogodišnjeg putovanja u Napulj, ove godine i Nina će voziti dio prtljage. Iz istog razloga nažalost ove godine Fiona neće putovati s nama. Kako je Fiona cestovni bicikl, koji inače nisu namjenjeni za veći teret, zaključili smo da je bolji izbor putovati biciklom pogodnijim ovakvom tipu putovanja. Osim toga Fioni će dobro doći kratki odmor nakon naporne triatonske sezone prije nego što krenemo s pripremama za novu. Ostalo je sve isto - dva luđaka koji ne znaju kako drugačije odmoriti nego se umoriti.



Idemo naprijed!

Nina & Igor

912 views1 comment

Recent Posts

See All

1 Comment


Ivan Obadic
Ivan Obadic
Sep 12, 2022

A kako ćete natrag?

Like
Post: Blog2_Post
bottom of page